Våre tjenester

Fieldmarketing

Field marketing

På kjøpesentre og i butikker er kunden allerede i kjøpsmodus og våre selgere blir en naturlig del av miljøet. Vi er opptatt av merkevarebygging og bygger opp kanaler og utformer stands som inviterer og signaliserer produktet og selskapet bak.

Events som festivaler, messer og fotballkamper er gode arenaer for dialog og lansering av nye produkter. Også her definerer vi på forhånd, og i samarbeid med oppdragsgiver, målgruppens kriterier og behov.

door2door

Door2Door

Politikere gjør det før valgene, vi gjør det daglig: Går fra dør-til-dør og snakker med folk på deres hjemmebane om relevante budskap og produkter. Denne oppsøkende salgsvirksomheten kan være en svært spennende og innbringende salgsform.

Ofte er det ønskelig med umiddelbar installering av produktet, våre folk er selvfølgelig kompetente til å utføre alle oppgaver som er beskrevet i avtalen med oss.

b2b

B2B

Adicio tilbyr tjenester innefor direktesalg på B2B markedet og vi jobber i dag med landets største leverandører innen strøm- og telecomtjenester. I forkant av salgskampanjer legger vi, i nært samarbeid med oppdragsgiver, en nøye strategi basert på en rekke parametere og mål.

Videre kartlegges markedet i de ulike geografiske område for å sikre best mulig grunnlag før oppstart. Adicios B2B avdeling består av profesjonelle, topptrente selgere som er nøye brifet om produktet og kan besvare alle tenkelige spørsmål både om bedriften og produktet de markedsfører. Vi booker møter og reiser ut til kunder for å representere det produktet vi er ambasadør for.

Quality Insurance

Quality Assurance

Kvalitetssikring er forutsetning for en vellykket salgskampanje og Adicios interne kvalitetssikringsavdeling sikrer kundes behov og kartlegger kundes opplevelser. Vi innhenter data, svarer på spørsmål og skaper et profesjonelt inntrykk etter salg.

Vi kontakter kunden innen 48 timer for å sikrestille salget, da dette skaper en bedre opplevelse for kunden og gir den ansatte bedre lønn. Oppdragsgiver vil da få kontinuerlig oppdatering og en komplett sluttrapport med verdifull informasjon og måltall.

Arild Mørk

Daglig Leder

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang av dine behov.
Ring Arild på telefon +47 916 06 603

Kontakt Arild