Søk jobb

Adicio søker flere sultne medarbeidere!

Vi vokser og trenger flere salgsrepresentanter innen direktesalg i Norge. Som arbeidsgiver stiller vi høye krav til våre medarbeidere. Seriøsitet, lojalitet, respekt og gode kommunikasjonsevner er viktige stikkord. I tillegg må du være resultatorientert, ha god fremtreden og være en utpreget teamspiller. Ute i felt vil du representere ulike selskaper, der hvert eneste menneske du møter, og hvert salg du formidler, er viktig.

Har du de personlige egenskapene vi søker, får du gode kolleger, tøffe arbeidsdager, god lønn og et hav av muligheter til læring og utvikling. Adicio er et selskap med stor takhøyde og et godt utviklet sosialt miljø. Alle våre ansatte har garantilønn, i tillegg til provisjon- og bonusordninger som gir muligheter for svært gode lønninger. Våre selgere har også bilavtaler som gjør arbeidsdagen enklere. Disse komponentene bidrar til et sikkert og trygt arbeidsforhold

Vi skiller oss positivt ut fra andre i bransjen, da vi ser på hver enkelt ansatt som en viktig del av helheten. I Adicio settes arbeidsmiljø og trivsel høyt på dagsorden og vi legger opp til et utfordrende, samt trygt arbeidsforhold. Vi har kjente og store oppdragsgivere, et svært godt arbeidsmiljø og gode muligheter for god lønn og utvikling.

Adicio søker alltid etter deg som ønsker en karriere innfor salg!

 

Alexander

Intervju med Alexander
Teamleader

Les mer

Gustav

Intervju med Gustav
Teamleader

Les mer

Søk direkte til en av våre avdelinger   Se våre ledige stillinger på Finn.no  

Søk direkte til en av våre avdelinger