Intervju med Alexander

Alexander

Har du tidligere jobbet med salg?

Jeg har jobbet med telefonsalg i noen måneder, men bortsett fra det har jeg ingen erfaring med salg. Man må bare velge riktig salgskanal og riktig bedrift for å kunne utvikles i riktig retning. Og videre med rett innstilling og hjelp fra kollegaer og sjefer kan man oppnå hva som helst.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg?

Jeg kommer på jobb klokken 08.00 og starter med morgenmøte sammen med de andre teamlederne på kontoret. Etter det er det morgenmøte med selgerne før vi drar ut på jobb. Da drar alle ut til sine respektive standplasser eller lokasjoner, som vi bruker å si, for å begynne å jobbe. Arbeidstidene varierer en del, men som regel gjør man det mans skal så fort som mulig for så å slutte av dagen tidlig.

Hva fikk deg til å bli hos Adicio?

Gjestfriheten, fellesskapet og kulturen. Det finnes mange grunner, men den viktigste årsaken for meg er at jeg trives bra på arbeidsplassen. Både kollegaer og sjefer har stor tålmodighet rundt spørsmål og funderinger, men ført og fremst har de lært meg alt for å bli en bra selger. Adicio har gitt meg mulighetene for å utvikles både profesjonelt og personlig, noe som betyr mye for meg ettersom det var derfor jeg søkte meg til Norge. Og så har jeg alltid hatt støtte fra arbeidskollegaer og sjefer, som alltid har trodd på meg også når jeg selv ikke har gjort det.