Ansatte

Arild

Arild Mørk

Daglig Leder

Arild.mork@adicio.no

Arild har 20 års erfaring fra salg, ledelse og drift av selskap som Telenor Avidi, Netcom klart svar, Salgsdivisjonen AS, Cargoman Distribusjon AS, Eniro Norge AS, Tellix AS, Proffcom AS. Arild kom til Adicio i 2013 og jobber som konsern direktør i Adicio AS med Adicio B2B AS og Adicio FM AS i dag.

Nader Andreas Fahim

Nader Andreas Fahim

Salgsdirektør

Nader@adicio.no

Nader har 10 års solid erfaring fra feltsalg og ledelse fra bedrifter innen tele, bank og IT. Som salgssjef for kunder som American Express, Acer , Nextgentel , Canal Digital og Telenor oppnådde Nader svært gode resultater. Spisskompetanse innen 1 til 1 kommunikasjon og Prosjektledelse.

Lars Nielsen

Lars Nielsen

Prosjektleder

Lars.Nielsen@adicio.no

Lars tok sin Bachelor i økonomi på Handelshøyskolen BI. Etter dette har Lars jobbet med varehandelsledelse, salg av IT-løsninger mot B2B markedet og prosjektledelse.

Thom Thi Le

Thom Thi Le

Regnskapsmedarbeider

Thomle@adicio.no

Thom er utdannet økonomimedarbeider og har blant annet jobbet som saksbehandler i flere år for Fjellinjen AS.

Karoline Nilsen

Karoline Nilsen

Prosjekt Controller

Karoline.nilsen@adicio.no

Karoline har en Bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Karoline startet i Adicio i 2013 som Quality Assurer og fikk sin stilling som Prosjektkontroller i 2015.

Christian Klippenberg

Christian Klippenberg

Assisterende Salgsdirektør

Christian.klippenberg@adicio.no

Christian har mange års erfaring fra salg og salgsledelse. Startet sin karriere som selger i fieldmarketing. Christian har jobbet for en rekke forskjellige kunder innen bland annet bank og finans. Christian har også jobbet som Salgssjef mot B2B markedet med IT Optimalisering på nett. Driver i dag flere teams på kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim.

Said Zahibian

Said ZaBihian

Rekrutteringssjef

Said@adicio.no

Said har i 10 års erfaring fra salg og personalledelse samt erfaring innen en rekke ulike kompetanseområder som HMS, bedriftskultur, lederskap og arbeidsmiljø. Said jobber som Rekrutteringssjef der han har ansvaret for HR-Strategier, policys og rutiner, samt rekrutteringsprosessen fra A-Å.

Morten Engen

Morten Engen

Kompetanseansvarlig

Morten.engen@adicio.no

Morten begynte å jobbe innen field marketing i 2002, og er nå inne i sitt 17 år med erfaring fra salg og ledelse, innen bank, tele, helse og elektrisitet. Han har tidligere vært hos Adicio (2012-2014) som salgssjef, før han inntil nylig jobbet som salgsdirektør i Vitamail AS. Han er ansatt som kompetanseansvarlig fra og med 1. februar 2019. Morten vil jobbe tett med ledergruppen og vil benytte sin erfaring fra feltet til det fulle for å ta oss til nye høyder.

Jesper Myhre

Jesper G. Myhre

Regional Salgssjef

Jesper.myhre@adicio.no

Jesper har tung salgserfaring og har vært i Norges salgselite siden 2004. Han har erfaring fra alle salgsledd og har jobbet mot både privat og bedrift.
Han har satt salgsrekorder som står fortsatt, vært en sterk bidragsyter for opptil trippel vekst hos flere bedrifter og jobbet side om side med noen av de største navnene innenfor detaljhandel.
Jesper har med sin fremoverlente og innovative personlighet, etablert en spisskompetanse innen direktesalg, coaching og salgsstrategi.

Marte Vigestad

Marte Vigestad

Senior Rekrutteringskonsulent

Marte.vigestad@adicio.no

Marte har en bachelor i arbeids- og organisasjonspsykologi, og startet sin karriere med salg. Da jobbet hun med kjente merkevarer som Trumf Visa, Vipps, og American Express. Nå jobber hun i HR-avdelingen som rekrutteringskonsulent, hvor hun styrker arbeidsbesetningen både i Oslo, Tromsø, Stavanger og Trondheim.

Gry Ruud

Gry Ruud

HR Administrasjon

gry.ruud@adicio.no

Gry har 8 års erfaring som selvstending næringsdrivende, fra en bransje med høy og skarp konkurranse. Hun innehar sterk kompetanse innen salg og kundeservice, har hatt egen klesbutikk og drev sin egen frisørsalong. Dette gir henne en bredde vi ikke vil være foruten. I tillegg har hun utdannet seg innen administrasjon og regnskap.

Petter Gjølme

PETTER GJØLME

Regional Salgssjef

Petter@adicio.no

Petter har tidligere jobbet med dørsalg B2C og telefonsalg B2B. Han ble toppselger både på telefon og på dør og ville ta steget videre som leder. Petter startet i Adicio i September 2016 og har jobbet seg oppover i rekkene. Han har nå hovedansvaret for TalkMore prosjektet i Adicio som regional salgssjef og vil bruke sin erfaring til å utvikle de neste toppselgerne hos oss.