Ansatte

Arild

Arild Mørk

Daglig Leder

Arild.mork@adicio.no

Arild har 20 års erfaring fra salg, ledelse og drift av selskap som Telenor Avidi, Netcom klart svar, Salgsdivisjonen AS, Cargoman Distribusjon AS, Eniro Norge AS, Tellix AS, Proffcom AS. Arild kom til Adicio i 2013 og jobber som konsern direktør i Adicio AS med Adicio B2B AS og Adicio FM AS i dag.

Nader Andreas Fahim

Nader Andreas Fahim

Salgsdirektør

Nader@adicio.no

Nader har 10 års solid erfaring fra feltsalg og ledelse fra bedrifter innen tele, bank og IT. Som salgssjef for kunder som American Express, Acer , Nextgentel , Canal Digital og Telenor oppnådde Nader svært gode resultater. Spisskompetanse innen 1 til 1 kommunikasjon og Prosjektledelse.

Lars Nielsen

Lars Nielsen

Prosjektleder

Lars.Nielsen@adicio.no

Lars tok sin Bachelor i økonomi på Handelshøyskolen BI. Etter dette har Lars jobbet med varehandelsledelse, salg av IT-løsninger mot B2B markedet og prosjektledelse.

Thom Thi Le

Thom Thi Le

Regnskapsmedarbeider

Thomle@adicio.no

Thom er utdannet økonomimedarbeider og har blant annet jobbet som saksbehandler i flere år for Fjellinjen AS.

Karoline Nilsen

Karoline Nilsen

Prosjekt Controller

Karoline.nilsen@adicio.no

Karoline har en Bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Karoline startet i Adicio i 2013 som Quality Assurer og fikk sin stilling som Prosjektkontroller i 2015.

Christian Klippenberg

Christian Klippenberg

Assisterende Salgsdirektør

Christian.klippenberg@adicio.no

Christian har mange års erfaring fra salg og salgsledelse. Startet sin karriere som selger i fieldmarketing. Christian har jobbet for en rekke forskjellige kunder innen bland annet bank og finans. Christian har også jobbet som Salgssjef mot B2B markedet med IT Optimalisering på nett. Driver i dag flere teams på kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim.

Axel Greenwood Friis

Axel Greenwood Friis

Salgsleder AET

Axel.friis@adicio.no

Axel kom til Adicio fra alarmbransjen i 2015. Siden 2015 har Axel tatt flere "All time high" og er en av Norges beste selger på dør. I dag er Axel salgsleder for Adicio Elite Team (AET). Selgere som jobber i AET har en snitt lønn på over 100.000 NOK per måned.

Said Zahibian

Said ZaBihian

Rekrutteringssjef

Said@adicio.no

Said har i 10 års erfaring fra salg og personalledelse samt erfaring innen en rekke ulike kompetanseområder som HMS, bedriftskultur, lederskap og arbeidsmiljø. Said jobber som Rekrutteringssjef der han har ansvaret for HR-Strategier, policys og rutiner, samt rekrutteringsprosessen fra A-Å.

Alexander Meurling

Alexander Meurling

Regional Salgssjef

Alexander.meurling@adicio.no

Alexander startet sin salgskarriere i Adicio som selger der han leverte meget gode resultater. Alexander valgte å satse på en karriere i Adicio og etter en lengre periode som teamleder fikk Alexander jobb som Assisterende Salgssjef og har i dag salgsteam i både Oslo og Stavanger.

Anton Henriksson

Anton Henriksson

Regional Salgssjef

Anton.henriksson@adicio.no

Anton startet sin salgskarriere i Adicio som selger der han leverte meget gode resultater. Anton valgte å satse på en karriere i Adicio og etter en lengre periode som teamleder fikk Anton jobb som Assisterende Salgssjef og har i dag salgsteam i både Oslo og Stavanger.

Marte Vigestad

Marte Vigestad

Senior Rekrutteringskonsulent

Marte.vigestad@adicio.no

Marte har en bachelor i arbeids- og organisasjonspsykologi, og startet sin karriere med salg. Da jobbet hun med kjente merkevarer som Trumf Visa, Vipps, og American Express. Nå jobber hun i HR-avdelingen som rekrutteringskonsulent, hvor hun styrker arbeidsbesetningen både i Oslo, Tromsø, Stavanger og Trondheim.

Heidi Berget

Heidi Berget

Kompetanse utvikler

Heidi.berget@adicio.no

Heidi har mange års erfaring fra salg, ledelse og organisasjonsutvikling hos bedrifter som Falck og Visma. Heidi har bachelor i strategisk HRM og startet i 2017 som kompetanseutvikler i Adicio FM AS.